Contact

Specialisatie

Implantologie

Binnen deze specialisatie wordt er gestreefd naar het maximaliseren van de gebitsfunctie in het geval dat er een of meerder elementen (tanden/kiezen) niet meer aanwezig zijn. Een implantaat is een kunstmatige wortel die in het kaakbot wordt geplaatst en doorgaans een schroefvorm heeft. Na het plaatsen wordt het implantaat voorzien van een brug, een kroon of een zogenaamde overkappingsprothese. Op deze manier wordt het gebit weer volledig en beschikt de patiënt weer over een complete gebitsfunctie.

Na een uitvoerige intake wordt bepaald of implantologie mogelijk is. Dit verschilt namelijk per situatie van de mond. Als het wel mogelijk is dan wordt in samenspraak een behandelplan gemaakt.

Dounia Ders staat voor u klaar om u te adviseren en een behandelplan op te stellen die het best bij uw wensen past.

Esthetische tandheelkunde

Bepaalde gebitskenmerken kunnen u bij veel alle daagse zaken bijvoorbeeld het voeren van gesprekken en/of lachen, een onzeker gevoel geven. Denk hierbij aan de stand van de tanden, tanden die afgebroken of verkleurd zijn. Binnen deze specialisatie word er gestreefd naar de uiterlijke verfraaiing van uw gebit.

Tijdens de intake word gekeken naar uw zorgvraag en op welke manier wij u daarbij kunnen helpen. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren en een behandelplan op te stellen.